Top Bodem

Greenteq Solutions uw zonnepanelen specialist te Ermelo!

Op de Veluwe, in Ermelo, vindt u Greenteq Solutions uw specialistische adviseur en installateur van schone en groene energie toepassingen voor zowel particulieren als bedrijven. Het adviseren, ontwerpen en installeren van installaties waar zonnepanelen in toegepast worden voor het opwekken van elektriciteit of warmte is onze specialiteit.

Als u voor Greenteq Solutions kiest, kiest u voor een sterke regionale speler op de Veluwe.

Zonnepanelen

Een zonnepaneel is een verzameling zonnecellen die met elkaar verbonden en gemonteerd in een paneel zijn. Met de snelle vooruitgang van de techniek en de subsidie op zonnepanelen, lijkt ook het grote publiek deze nieuwe energievorm steeds meer te omarmen. De Nederlandse overheid streeft ernaar om in 2020 twintig procent van de energie op te laten wekken uit duurzame bronnen. Zonne-energie is een belangrijke pijler in deze doelstelling, omdat alternatieve bronnen als windenergie veel bezwaren oproepen.

Schone groene energie van zonnepanelen in Ermelo

De zon is een onuitputtelijke energiebron. Zelfs als de zon niet fel schijnt in Ermelo, kunt u zonlicht omzetten in energie. Met zonnepanelen wekt u uw eigen schone stroom op.

Zijn zonnepanelen rendabel?
Vraagt u zich af of zonnepanelen daadwerkelijk financieel haalbaar zijn? Bent u benieuwd naar de terugverdientijd en uiteindelijke winst van een set zonnepanelen op uw dak? Neem contact met ons op voor advies.

Subsidie op zonnepanelen
Zonnepanelen zijn de laatste jaren fors in prijs gedaald. De investeringskosten zijn hierdoor zo aantrekkelijk geworden dat subsidie niet altijd meer nodig is. Toch geven lokale overheden soms nog wel subsidie voor zonne-energie. En vanaf 2 juli 2012 is er een landelijke subsidieregeling van kracht. Hiermee wordt het voor u nog interessanter om in zonne-energie te investeren.

Let op: voor veel regelingen geldt: op = op! Wees er dus snel bij. Aan deze informatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend.

Btw-verlaging op installatiekosten
Als u tussen 1 maart 2013 en 28 februari 2014 zonnepanelen installeert dan profiteert u van een btw-voordeel. Is uw huis ouder dan 2 jaar dan betaalt u in deze periode niet 21% maar 6% btw over de installatiekosten.

Advies?
Uw zonnepanelen specialist uit Ermelo adviseert en installeert ook in de regio, komt u uit Putten, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet of Zeewolde neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Catalogus zonnepanelen

 - Webdesign & Webdevelopement Artenweb.nl